Smart Solutions Tour 2019

Let's connect!

Van 4 t/m 6 juli zullen er verschillende evenementen plaatsvinden bij Wierda Bedrijfswagens! Deze evenementen zijn onderdeel van de MAN Solutions Tour 2019. Op deze dagen praten wij u graag bij over allerlei innovaties van MAN. Bijvoorbeeld als het gaat om de nieuwe generatie krachtige MAN dieselmotoren, ACC Stop & Go, Comfort Steering, eMobility, de nieuwste connectiviteitsoplossing (MAN Digital Services) en MAN ServiceCare. 

De volgende evenementen worden georganiseerd:

Donderdag van 18:00 - 22:00 uur (voor genodigden)

Naast de bovengenoemde innovaties van MAN laten wij je ook graag kennismaken met onze 2019 Special Editions, de MAN TGX en TGE Commander Series, én de volledig elektrische aangedreven bestelwagen MAN eTGE. Wierda Hybrid Technologies is deze avond ook gerepresenteerd om je verder in te lichten met de elektrische alternatieven. Voor eten zal gezorgd worden, daarom is het belangrijk dat je uiterlijk 30 juni aanmeld voor dit evenement.

 

Donderdag - Vrijdag van 9:00 - 17:00 uur

Dit zal een verrassing zijn! Tip: houd onze social media in de gaten!

 

Zaterdag van 12:00 - 17:00 uur

Deze dag heb je de hele middag de mogelijkheid om proefritten te maken met verschillende combinaties! Aangezien je van zo'n middag proefritten rijden honger zult krijgen is er een mogelijkheid om een vette hap te halen. Kom een kijkje nemen en maak gebruik van de mogelijkheid om proefritten te maken in exclusieve trucks!

 

Enkel de donderdag avond zal op uitnodiging zijn, dus voor de rest van de evenementen is iedereen van harte welkom!