Smart Solutions Tour 2019

Let's connect!

Van 4 t/m 6 juli hebben er verschillende evenementen plaatsgevonden bij Wierda Bedrijfswagens! Deze evenementen zijn onderdeel van de MAN Smart Solutions Tour 2019. Deze dagen had als doel om u bij te praten over allerlei innovaties van MAN. Bijvoorbeeld als het gaat om de nieuwe generatie krachtige MAN dieselmotoren, ACC Stop & Go, Comfort Steering, eMobility, de nieuwste connectiviteitsoplossing (MAN Digital Services) en MAN ServiceCare. 

De volgende evenementen werden er georganiseerd:

Donderdag 4 juli van 18:00 - 22:00 uur (voor genodigden)

Naast de bovengenoemde innovaties van MAN lieten wij u ook graag kennismaken met onze 2019 Special Editions, de MAN TGX en TGE Commander Series, én de volledig elektrische aangedreven bestelwagen MAN eTGE. Wierda Hybrid Technologies was deze avond ook gerepresenteerd om u verder in te lichten met de elektrische alternatieven.

 

Donderdag 4 juli - Vrijdag 5 juli van 7:45 - 17:00 uur

Op deze twee dagen is de Elfstedentocht gereden door onze Fryske MANnen! Heeft u ze gespot? Bekijk alles terug op onze Facebookpagina.

 

Zaterdag 6 juli van 12:00 - 17:00 uur

Deze dag had u de hele middag de mogelijkheid om proefritten te maken met verschillende combinaties! Heeft u een kijkje genomen en gebruik gemaakt van de mogelijk om proefritten te maken in de exclusieve trucks?

 

Bent u nieuwsgierig geraakt naar alle evenementen of was u erbij aanwezig? Kijk nu de aftermovie en een selectie van foto's terug op onze nieuwspagina.