Service

Goede reis met goede service

Wie veel onderweg is en veel moet presteren, heeft af en toe pauze nodig, om weer fris van start te kunnen gaan. Voor een MAN bedrijfswagen betekent dit verzorging, onderhoud en reparatie, zodat de kwaliteit, waarvoor u gekozen heeft, gehandhaafd blijft. Daar heeft u een Service-team nodig dat net zo goed presteert als uw MAN en altijd en overal inzetbaar is. En juist hiervoor bent u bij MAN | Service aan het juiste adres.

Wij bieden de kennis en de betrokkenheid voor de betrouwbare inzet van uw voertuig.

 

One-stop-shop: uw complete voertuig onderbrengen bij één servicepunt

Wierda Bedrijfswagens biedt de mogelijkheid uw complete voertuig onder één dak te servicen. Of het nu uw autolaadkraan, het koelsysteem (airco) of laadklep betreft, de kennis en ervaring is aanwezig. Hetzelfde geldt voor de verschillende laad- en lossystemen, het getrokken materieel en bussen.

 

Trailerpartners

Als Trailerpartner bieden we onderhoud, reparatie en keuringen aan uw trailers en ander getrokken materieel. U wordt geholpen door een deskundige monteur die tegen een speciaal trailertarief uw getrokken materieel weer helemaal in orde maakt en houdt.

 

Buspartners

In Drachten, maar ook in Heerenveen, sleutelen gespecialiseerde busmonteurs aan touringcars en bussen voor het openbaar vervoer. U kunt bij ons terecht voor keuringen, onderhoud en reparatie. Uw bus is in goede handen.

 

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Service-afspraak inplannen

Hier kunt u snel een afspraak inplannen voor onderhoud.  U krijgt per ommegaande bericht of de afspraak mogelijk is.