Recent afgeleverd

Feenstra Int. Transport Damwoude

Type: MAN TGX 18.440 4x2 BLS


Feenstra Int. Transport Damwoude

De nieuwste aanwinst van Feenstra Int. Transport Damwoude is deze mooie MAN Euro 6 trekker. Deze TGX 18.440 4x2 BLS voldoet aan alle moderne milieu en chauffeurs eisen. De 440 pk sterke en schone Euro 6 motor is gekoppeld aan de soepel schakelende Tipmatic versnellingsbak. Het lage eigen gewicht van de trekker zorgt voor een hoog nuttig laadvermogen en in de ruime, zeer stille XLX cabine heeft de chauffeur alles binnen handbereik. De juiste ingrediënten voor een hoge efficiëntie.

Dat de keus van Feenstra weer op MAN gevallen is, is niet vreemd gezien de verbruiks-cijfers van de demo trekker van Wierda. Samen met de jarenlange ervaring van Feenstra met MAN en Wierda heeft dit hen doen besluiten deze TGX aan hun uitgebreide wagenpark toe te voegen.

De trekker is uitgevoerd als Efficiënt Line om de verbruikscijfers nog verder te optimaliseren. Het Efficiënt Line pakket omvat naast de Tipmatic versnellingsbak verder o.a. een uitschakelbare compressor, bandenspannings controlesysteem, aero-pakket en
zijskirts. Daardoor reduceert de TGX zowel brandstof- als het Ad Blue verbruik.
Daarnaast is het voertuig voorzien van MAN Telematics®. Dit systeem helpt om besparingen te realiseren door het transportproces te verbeteren en daarmee de bedrijfskosten aanzienlijk te verlagen.

Het spuitwerk op de cabine is uitgevoerd door Autoschade de Boer uit Heerenveen. De Boer heeft met een combinatie van spuiten en belettering een stukje vakmanschap getoond en het geheel past hiermee weer goed in de bestaande Feenstra vloot.

  

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Afspraak inplannen

Vul het formulier hieronder in om direct een afspraak te maken.

Of neem rechtstreeks contact op met een van onze verkopers:

- Andries Hovinga  +31(0)6 222 475 40