Recent afgeleverd

Gemeente Harlingen

Type: MAN TGS 28.360 6x2-4 BL


Gemeente Harlingen

De medewerkers van de gemeente Harlingen hebben afgelopen vrijdag in het bijzijn van de gemeente secretaris hun nieuwe MAN vrachtwagen in ontvangst genomen. Dit multifunctionele voertuig is voorzien van een Epsilon Q150Z kraan en een Palift haakarmsysteem en kan voor diverse klussen binnen de gemeente ingezet worden. Ook voor de inzet van gladheidbestrijding kan dit voertuig gebruikt worden.

Deze MAN heeft een gestuurde en hefbare naloopas, waardoor het laadvermogen van een 3-asser gecombineerd wordt met het rijgedrag en draaicirkel van een 2-asser. De 6-cilinder lijnmotor van 360 pk voldoet aan de strenge EEV norm en is gekoppeld aan een Tipmatic automatisch schakelende versnellingsbak. Dit in combinatie met een stille en ruime M-cabine biedt de chauffeur veel comfort en luxe.
De Epsilon Q150 Z kraan kan met de knijperbak gemonteerd opgevouwen worden achter de cabine, waardoor de chauffeur de kleppen van de container tijdens transport altijd gesloten kan houden. Tevens is de kraan voorzien van Easy fold, waarbij de chauffeur de kraan gemakkelijk en veilig op kan vouwen achter de cabine. De gehele opbouw van kraan en haakarm en de montage van de DIN-plaat is uitgevoerd door Wierda Voertuig Techniek.

     

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Afspraak inplannen

Vul het formulier hieronder in om direct een afspraak te maken.

Of neem rechtstreeks contact op met een van onze verkopers:

- Andries Hovinga  +31(0)6 222 475 40