Recent afgeleverd

Mebin Rotterdam

Type: TGS 49.440 10x4-6 BBL


Mebin Rotterdam

Op vrijdag 2 september jongstleden heeft de Mebin de eerste groene aardgas MAN truckmixer in ontvangst genomen. Met deze truckmixer is Mebin in staat om 30% CO2 op het transport van betonmortel te verminderen. De overdracht vond plaats tijdens een feestelijke ceremonie waarbij tal van klanten waren uitgenodigd en waarbij zowel vertegenwoordigers van de Port of Rotterdam als de ondernemersvereniging Deltalinqs aanwezig waren. De ceremonie werd georganiseerd op de locatie Waalhaven van Mebin in Rotterdam.

Het betreft een vijfassige MAN 10x4-6 mixerchassis, waarbij de gestuurde naloopas as door WVT is gemonteerd. De as is voorzien van het unieke Variabele Aslast Compensatie (VAC) systeem. Verder is de truckmixer uitgerust met een installatie die het mogelijk maakt om te rijden op diesel met bijmenging van 30% groen aardgas. Het groene aardgas is 100% CO2 neutraal geproduceerd. Op deze manier wordt een besparing gerealiseerd van 30% CO2 op het transport van betonmortel. De truckmixer is bovendien voorzien van een EEV-dieselmotor, op dit moment de schoonst mogelijke in zijn soort. Mebin zal de mixer inzetten in Rotterdam en regio.

Mebin heeft deze allereerste groen aardgas truckmixer met veel trots en plezier in ontvangst nemen. De ingebruikname is een verdere stap in de uitvoering van het duurzaamheidsbeleid en past volledig in onze ambitie om in de Nederlandse betonsector een eco-verantwoorde marktleider en trendsetter te zijn.

        

 

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Afspraak inplannen

Vul het formulier hieronder in om direct een afspraak te maken.

Of neem rechtstreeks contact op met een van onze verkopers:

- Andries Hovinga  +31(0)6 222 475 40