Recent afgeleverd

Post Logistics Sneek

Type: MAN TGX 18.440 4x2 BLS


Post Logistics Sneek

Post Logistics uit Sneek heeft haar wagenpark uitgebreid naar 11 voertuigen, door de aanschaf van deze MAN Euro 6 trekker. Het is de eerste Euro 6 voor Post en gelijk ook de eerste MAN. Na het testen van meerdere merken op dezelfde route van Nederland naar Hongarije bleek de MAN de juiste keuze voor Post. De combinatie van laag brandstof- en ad blue verbruik met de ruime stille cabine zijn belangrijke punten voor Post. Er wordt meerdere malen per week naar Hongarije gereden en dan komen deze punten goed tot zijn recht.

Het bedrijf van Post bestaat al sinds 1961 en wordt sinds 1985 bestuurd door Jelle Post, de 2e generatie. Ook de 3e generatie, zoon Andries Post is werkzaam in het bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van pallets en gevaarlijke goederen en staat goed bekend om haar flexibiliteit. Ze beschouwen de hele Benelux en ook Noord Frankrijk als ‘thuis’ van waaruit we transportlijnen onderhouden naar het Oosten van Europa: Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Hongarije zijn voor Post belangrijke landen. Ze kennen de eigenaardigheden en de omstandigheden van alle streken, de lokale feestdagen en de wegen en weggetjes.

De TGX trekker, die wagennummer 85 heeft gekregen, is een Efficiëntline uitvoering. Aan de 440 pk sterke Euro 6 motor is een Tipmatic automatisch schakelende versnellingsbak gekoppeld. De beide grote aluminium tanken kunnen samen bijna 1.200 liter brandstof herbergen en in de netjes weggewerkte ad blue tank gaat maar liefst 80 liter. De goed geïsoleerde XXL cabine is voorzien van 2 luxe luchtgeveerde stoelen, een Multi media radio systeem met USB aansluiting, een grote koelkast en natuurlijk een standkachel.
Net zoals op alle MAN trekkers is ESP standaard en zorgt het samen met een BV3 alarm systeem voor optimale veiligheid in alle opzichten.
 


 

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Afspraak inplannen

Vul het formulier hieronder in om direct een afspraak te maken.

Of neem rechtstreeks contact op met een van onze verkopers:

- Andries Hovinga  +31(0)6 222 475 40