Recent afgeleverd

Remon BV Marum

Type: MAN TGS 26.440 6x4H-2 BL


Remon BV Marum

Op vrijdag 8 februari is bij Remon in Marum de 4e MAN op rij afgeleverd. Het gaat hierbij, net als de eerste 2, om een voertuig met Hydrodrive op de vooras en een gestuurde/ hefbare naloopas. De unieke eigenschappen van het Hydrodrive systeem bieden de voordelen van een aangedreven vooras, maar de wendbaarheid en het brandstofverbruik van een niet aangedreven as. Ook het eigengewicht van het voertuig ligt ca. 400 kg lager dan bij conventionele aandrijving wat het laadvermogen ten gunste komt.
De korte wielbasis en de gestuurde naloopas maken dit tot een uiterst wendbaar voertuig, wat voor de werkzaamheden van Remon geen overbodige luxe is.
Naast alle gemakken van dit voertuig heeft de chauffeur de beschikking over een Palfinger PK 33002-EH autolaadkraan met afstandsbediening een en platte laadbak voorzien van demontabele aluminium schotten.
De cabine is door autoschade de Boer in Heerenveen voorzien van blanke lak en wordt in later stadium nog voorzien van de herkenbare Remon bestickering.

Al meer dan een kwarteeuw zorgt REMON voor schoon, helder water en biedt u een op uw behoeften afgestemd concept rondom water. Van de keuze van de beste standplaats tot en met de bronnenbouw, van de waterzuivering tot en met de benutting van aardwarmte. Meer info over Remon vindt u op www.remon.com

  

Routebeschrijving


Drachten
Kelvinlaan 11
9207 JB Drachten
Tel: +31 (0)512 748 003
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Routebeschrijving


Heerenveen
Mars 22
8448 CP Heerenveen
Tel: +31 (0)513 726 555
E-mail: info@wierdabedrijfswagens.nl

Afspraak inplannen

Vul het formulier hieronder in om direct een afspraak te maken.

Of neem rechtstreeks contact op met een van onze verkopers:

- Andries Hovinga  +31(0)6 222 475 40