FRAMO eTrucks

FRAMO biedt een hele reeks eTruck-industrieoplossingen die voortdurend worden uitgebreid. Met de groei en verbetering van laadstations, accu's, service- en financieringsoplossingen wordt de stap kleiner om eWay te gaan rijden met de FRAMO-voertuigen. Onze specialisten adviseren u graag.

Belangrijke kenmerken

> CHASSIS EN BOVENBOUW

Met de beproefde chassis van uw FRAMO eTruck bent u veilig onderweg. Met een breed scala aan variaties en uitrustingsopties configureren we uw FRAMO eTruck die precies aan uw eisen voldoet.

Met uw FRAMO eTruck beleeft u een geheel nieuwe rijervaring op het gebied van acceleratie en rijdynamiek. Gemakkelijke bediening ontlast de bestuurder en beschermt het voertuig.

> AANDRIJVING EN ENERGIECONCEPT

De modulaire traploze aandrijving van uw FRAMO eTruck geeft u de kracht om aan alle alledaagse eisen te voldoen en daarbij gebruikt de FRAMO zijn remenergie om de accu op te laden.

Uw FRAMO eTruck is uitgerust met een modulaire ePower-accu, afgestemd op uw wensen, waarmee een grote reikwijdte mogelijk is. De ingebouwde lader en de snellaadoptie zorgen ervoor dat uw FRAMO maximale beschikbaarheid heeft.

Ontwerpen en verschillende variaties

FRAMO levert uw droomvoertuig met de nieuwste aandrijftechnologie gecombineerd met zeer efficiënte energie- en serviceoplossingen. Maximale beschikbaarheid tegen minimale kosten - dat is de claim die FRAMO nastreeft met voertuigen, energie- en serviceoplossingen zodat klanten en het milieu profiteren.

Rij met uw eWay

E-MOBILITY in het truckbereik van 7,5 tot 44 ton - dat is de core business van FRAMO GmbH, de toonaangevende leverancier met het breedste scala aan industrie- en speciale oplossingen. Test FRAMO eTrucks en ervaar een stille, schone en veilige krachtbron met maximale beschikbaarheid en minimale bedrijfskosten voor uw toepassingsgebied.

 

FRAMO is uw partner

Met FRAMO heeft u een partner aan uw zijde die alles biedt wat u nodig heeft om uw FRAMO eTruck te kopen en te bedienen.
Onze eWay-specialisten adviseren u graag.


FRAMO eTrucks in de bouwsector

De bouwsector eist robuuste voertuigen die elke dag onder de zwaarste omstandigheden werken. Met uw FRAMO eTruck heeft u precies dit voertuig. Bouwplaatsen in gemeenten, veeleisende ruimtes en vloeren - uw FRAMO eTruck kan het.

100% elektrisch
100% emissievrij
100% krachtig


FRAMO eTrucks in de stadslogistiek

Transporteren, distribueren, ophalen in gemeenten, milieuzones en gevoelige geluidsgebieden - uw nieuwe FRAMO eTruck maakt het mogelijk. Of het nu gaat om koellogistiek of distributielogistiek - met uw FRAMO eTruck kunt u maximale bedrijfstijden bereiken.

100% elektrisch
100% emissievrij
100% krachtig


FRAMO eTrucks in de gemeenschappelijke diensten

Wereldwijd neemt de afvalproductie snel toe en daarmee de eisen die aan de gemeentelijke sector worden gesteld. Met emissievrije FRAMO eTrucks rijdt u stil, schoon en veilig. Ga vandaag nog aan de slag in een betere en efficiëntere toekomst van de lokale overheid.

100% elektrisch
100% emissievrij
100% krachtig


FRAMO eTrucks in de fabriekslogistiek

Begin met FRAMO in de volgende dimensie van uw fabriekslogistiek. Onze eService biedt ondersteuning voor de hoogste beschikbaarheid en zuinigheid van uw eTruck. Rijd met FRAMO naar de drempel van autonome fabriekslogistiek en maximale efficiëntie.

100% elektrisch
100% emissievrij
100% krachtig