MAN TopUsed Heerenveen

Sinds januari 2017 kunt u bij Wierda Bedrijfswagens in Heerenveen ook terecht voor Used Trucks. Onder het label MAN TopUsed worden hier jong gebruikte MAN Trucks en Touringcars aangeboden. Daarnaast kunt u bij ons terecht met uw zoekopdracht voor alle andere bedrijfsmerken. Wij hebben altijd een zeer courante voorraad van jonge trekkers, welke allemaal voorzien zijn van onze unieke TopUsed garantie!

Deze jong gebruikte voertuigen bieden tal van zekerheden als een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt, eventueel aangevuld met 6 maanden garantie op de aandrijflijn van het voertuig. Daarbij garandeert MAN TopUsed dat de kilometerstand van het voertuig ook daadwerkelijk de gereden kilometers zijn.

Bent u op zoek naar een jong gebruikte vrachtwagen? Onze verkoper Marco Rietveld gaat graag voor u op zoek naar de beste  transportoplossing! U bent van harte welkom!

Service

Wie veel onderweg is en veel moet presteren, heeft af en toe pauze nodig, om weer fris van start te kunnen gaan.

Meer informatie

Support

Om de concurrentie een stap voor te blijven, moet u een beslissende voorsprong hebben. Dat gaat het best met onze voertuigen.

Meer informatie

Finance

De organisatie MAN Lease, momenteel MAN Finance, is in 2002 opgericht en is een volledige zusteronderneming van MAN Truck & Bus Nederland B.V.

Meer informatie