Verhuur

Als Wierda Bedrijfswagens verhuren wij ook voertuigen. Lees verder over welke mogelijkheden wij u kunnen aanbieden:

Bedrijfswagen huren?

Elke transportondernemer heeft ermee te maken, de pieken en dalen binnen de vraag naar transport. In een piekperiode is het prettig wanneer u gebruik kunt maken van extra transportmaterieel, zonder daarvoor zelf grote investeringen in materieel te moeten doen. Huren biedt dan een goede en tijdelijke oplossing.

Een dag, een week of langer een trekker, gesloten bakwagen of oplegger huren tegen een gunstig tarief? Wij bieden u voldoende mogelijkheden om uw business draaiende te houden.

 

Bas Autoverhuur

Auto huren in Friesland - BAS Autoverhuur is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een begrip in het Noorden van het land op het gebied van autoverhuur. Als BOVAG autoverhuurbedrijf voldoet BAS Autoverhuur aan alle voorwaarden. U kunt bij ons terecht voor al uw mobiliteitsoplossingen, voor zowel lange als korte termijn. Kortom: een auto van BAS komt altijd van pas!
Het wagenpark van BAS Autoverhuur bestaat uit: Personenauto’s, bestelwagens, 9-persoons bussen en vrachtwagens. Alle categorieën zijn onderverdeeld in verschillende aangepaste uitvoeringen zoals: koelvriescombinatie, dubbele cabine, rolstoelbussen enz. Voor alle andere mobiliteitsoplossingen denken wij graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op voor een passende aanbieding. Ons motto: “Uw vraag is onze uitdaging!”

Openingstijden  
maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur
zaterdag 8.00 tot 12.00 uur

 

Locatie

Transportwei 1, Joure

T: 0513 64 64 66
M: info@wierdabedrijfswagens.nl