MAN TGE Maatwerk

De MAN TGE biedt ongekende mogelijkheden. Zoekt u een bakwagen of een kipper, in enkel of dubbelcabine uitvoering, of misschien een oprijwagen, koelwagen of camper? De MAN TGE is een werkpaard van nature wat zich perfect aan laat passen aan uw wensen. Op deze pagina vindt u een paar voorbeelden van deze veelzijdige bestelwagen.

U heeft een idee en wij zoeken de geschikte oplossing

Hoe ziet u uw TGE het liefst? Moet er iets aangepast worden? De TGE kan stoerder, maar ook praktischer, langer, sterker, opvallender en nog veel meer opties. U vraagt en wij zullen op zoek gaan naar de perfecte oplossing voor u. U zult wegrijden met MAN TGE precies naar uw wensen. Van kipper tot bestelwagen, van ambulance tot aan een opgebouwde camper.

MAN op- en ombouwmogelijkheden

Met plezier adviseren wij u over alle mogelijkheden om uw TGE helemaal naar wens samen te stellen. Samen met op- en ombouwspecialisten, die al sinds jaar en dag als partner met ons samenwerken en die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij zijn ons er heel goed van bewust dat een MAN TGE in de bosbouw aan geheel andere eisen moet voldoen dan wanneer deze voor een pakketdienst wordt ingezet. Profiteer van onze expertise – u geeft uw wensen aan, wij de oplossingen.


De TGE

HIGHLIGHTS

Opbouwlengte tot maximaal 3,5 m

Flexibel voor veel toepassingen: behalve veel plaats voor uw medewerkers biedt de nieuwe TGE een laadvlak tot ongeveer 7,1 m2.

Passende aandrijving

De TGE kan voor bijna elk terrein gewapend zijn: Onze dieselmotor overtuigt met vermogen en efficiëntie - met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving.

Comfortabele cabine

De comfortabele en ergonomische cabine van de TGE biedt, behalve plaats voor minimaal drie tot zes passagiers en een uitstekend zicht, talrijke opbergvlakken en opslagmogelijkheden.

TGE-MOTOREN

75 - 130 kW

 

Een auto met een echte motivatieaandrijving

Bij de TGE huist een krachtige dieselmotor onder de motorkap, die uitblinkt in laag brandstofverbruik. De motor is ontwikkeld en getest voor een lange levensduur. Daarnaast worden deze motoren gekenmerkt door robuustheid, efficiëntie en lage exploitatiekosten.

Kies het motortype, de transmissie- en het aandrijftype dat het beste bij uw werkzaamheden past. Of u voor uw werk nu door de stad moet rijden, over de snelweg of onverharde wegen. De lage slijtage-, onderhouds- en reparatiekosten staan garant voor een hoge efficiëntie en lage exploitatiekosten. Met vermogens van 75 - 130 kW brengt uw TGE u veilig naar uw bestemming.

 

VEILIGHEID

Moderne en krachtige bestuurdersassistentie- en veiligheidssystemen zorgen voor optimaal rijcomfort en de hoogste veiligheid voor u en voor uw passagiers.

Standaard extra veiligheid.

Het standaard geavanceerd noodstopsysteem bewaakt het voor u rijdende verkeer en waarschuwt u voor te korte afstanden door automatisch af te remmen. Zo kan de kans op een ongeval worden beperkt. In combinatie met een automatische transmissie is zelfs remmen tot stilstand mogelijk.

Blijf op koers.

En het mooiste is dat hij zichzelf vanaf een snelheid van 65 km/h automatisch inschakelt! Wanneer u nog met uw gedachten bij uw werk bent of al aan thuis denkt, bestaat de kans dat u per ongeluk van rijstrook wisselt. Het actieve Lane Guard System helpt u om het voertuig op de juiste rijstrook te houden. Doordat het met u meedenkt. En actief meestuurt.


Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek aanvragen

> MAN TGE-Enkele cabine

MAN TGE-Enkele cabine

U moet voor uw werk over bouwterrein of door de binnenstad? Geen enkel probleem. Want bij de nieuwe MAN TGE kunt u kiezen uit drie aandrijfvarianten. En met veel plaats – achter én voor.

VOERTUIGDETAILS

Altijd bereid: De MAN TGE Enkele cabine is dankzij vele optionele aanvullingende functies zeer geschikt voor opbouwmontage en biedt u intelligente oplossingen voor alledag met diverse accessoires.

Rendement is een bepaalde factor voor het voortbestaan van uw onderneming - de dakspoiler op uw TGE Enkele cabine helpt u daarbij. De spoiler zorgt voor een efficiënte aerodynamica en helpt op die manier om het brandstofgebruik te verlagen. De beugelbuitenspiegels van de TGE Enkele cabine beschikken over een geïntegreerd LED-knipperlicht en een groothoekgedeelte. Optioneel kunnen deze elektrisch instelbaar en verwarmbaar worden uitgevoerd. De voorbereiding omvat een elektrische aansluiting voor de kieper, zodat de opbouw van uw kiepwagen probleemloos verloopt. Met een schakelaar op het instrumentenbord kunt u de kiepfunctie van uw TGE Enkele cabine eenvoudig en comfortabel bedienen.

> MAN TGE Dubbele cabine

MAN TGE Dubbele cabine

U moet voor uw werk over bouwterrein of bospaden? Geen enkel probleem. Want bij de nieuwe MAN TGE kunt u kiezen uit drie aandrijfvarianten. En met veel plaats – achter én voor.

VOERTUIGDETAILS

Of het voertuig nu in een steengroeve, op een bouwterrein, in het bos of in de stadsjungle wordt gebruikt – de MAN TGE kan alles aan. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar weet ook van aanpakken!

Maakt van de bouwplaats een comfortabele ruimte: Op de 4-zits achterbank van de MAN TGE dubbele cabine zitten uw passagiers veilig en comfortabel. De chauffeur kan dus in totaal zes personen comfortabel meenemen. Opbergproblemen? Geen probleem: De opbergkist voor de pick-upversies beschermt uw transportgoederen op elk moment tegen weer en wind en maakt van de MAN TGE een echte praktische auto. De truck onder de bestelwagen: Voor de MAN TGE zijn verschillende trekhaakkoppelingen met een aanhanglast tot maximaal 3.500 kg leverbaar. U kunt kiezen tussen een klauw-, kogelkop- en combikoppeling. De klauw- en de kogelkoppeling zijn leverbaar met een Alleen op de juiste plaats! De MAN TGE met korte laadbak biedt ook bij de dubbele cabine nog een laadbaklente van 2.700 mm of 3.500 mm (afhankelijk van de wielbasis). Dat is voldoende ruimte voor grote werkmachines en extra materiaal. De uitklapbare ruit van de TGE dubbele cabine helpt om de lucht binnen in de cabine fris te houden. Hierbij wordt de ruit eenvoudig opzij geklapt en vastgezet. Door de krachtige vergrendeling kan de uitklapbare ruit ook tijdens het rijden worden geopend.

> Campers op MAN TGE

VEILIG EN COMFORTABEL ONDERWEG. OP ELK TERREIN.

Op basis van de MAN TGE is in samenwerking met Knaus een buitengewone camper ontstaan: de VAN TI PLUS combineert de voordelen van een MAN chassis met de kwalitatief hoogwaardige opbouw van het traditiebedrijf Knaus en zorgt voor unieke reisbelevenissen. Met heel wat moderne assistentiesystemen zoals het standaard geavanceerde noodstopsysteem, bent u gegarandeerd veilig onderweg – waar de reis ook heen mag gaan. Ook weg van verharde wegen, op het terrein of een met sneeuw bedekte rijweg gaat u dankzij de optioneel verkrijgbare vierwielaandrijving met krachtige tractie optimaal vooruit.

OP WEG MET DE VAN TI PLUS

Alles behalve gewoon: De VAN TI Plus scoort met uitstekende eigenschappen voor meer veiligheid, functionaliteit, rijgenot en comfort.

Handig in elke situatie – fel als een leeuw

De VAN TI Plus combineert de technologie en veiligheid van een bedrijfsvoertuig met het comfort van een hoogwaardig appartement. Hier komt samen wat samen hoort: De wendbaarheid van de Knaus VAN TI-serie en de chassiseigenschappen van de MAN TGE.

Overtuigt op elk terrein - dankzij 4x4

Campers met vierwielaandrijving bestaan niet? Toch wel! Het robuuste vierwielsysteem ondersteunt u continu op de achtergrond. De geïntegreerde MAN TGE-vierwieltechnologie biedt veiligheid, dynamiek en een uniek rijgevoel. Met een 4x4 komt u op plaatsen waar u met een voor- of achterwielaandrijving op zijn grenze botst.

Veilig naar de bestemming – met 18 opmerkzame assistenten

Met zijn intelligente veiligheidssystemen brengt uw MAN TGE u altijd veilig naar uw bestemming. De talrijke MAN-assistentiesystemen zorgen voor maximale veiligheid in het wegverkeer – in de stad of op ruw terrein. Dankzij innovatieve efficiëntiesystemen en transmissiefuncties bent u bovendien heel comfortabel onderweg en bespaart u brandstof.

Comfort op elke plaats – van de cockpit tot de zitplaats

Intuïtieve bediening van vele voertuigfuncties, effectieve ondersteuning bij het sturen of ergonomische stoelen voor bestuurder en passagier: uw MAN assisteert u door intelligente systemen, dankzij het multifunctionele stuurwiel hebt u steeds alles in de hand. En het zitcomfort blijft uiteraard niet achterwege.

 

De Modellen

VAN TI PLUS 700 LF

 • Motoruitvoering: Vooraandrijving, schakeltransmissie met 6 versnellingen,
  2.0l EU6 SCR (103kW / 140PK)
  (hogere motoruitvoering, achteraandrijving en 4x4 verkrijgbaar als
  speciale uitrusting)
 • Totale lengte (cm): 747
 • Breedte (cm) buiten/binnen: 220/205
 • Hoogte (cm) buiten/binnen: 290/196
 • Technisch toegelaten totale massa (kg): 3.500
 • Maximale laadmogelijkheid (kg): 465
 • Slaapplaatsen: 4
 • Zitplaatsen bij het rijden: 4

VAN TI PLUS 650 MEG

 • Motoruitvoering: Vooraandrijving, schakeltransmissie met 6 versnellingen,
  2.0l EU6 SCR (103kW / 140PK)
  (hogere motoruitvoering, achteraandrijving en 4x4 verkrijgbaar als
  speciale uitrusting)
 • Totale lengte (cm): 699
 • Breedte (cm) buiten/binnen: 220/205
 • Hoogte (cm) buiten/binnen: 290/196
 • Technisch toegelaten totale massa (kg): 3.500
 • Maximale laadmogelijkheid (kg): 545
 • Slaapplaatsen: 2
 • Zitplaatsen bij het rijden: 4

MAN TGE Ambulance

It's a life saver! Als het gaat om leven en dood wil je geen risico's nemen en kies je voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze MAN TGE is volledig ingericht om levens te redden. Omdat de MAN TGE zelf voorzien is van een breed scala aan veiligheidssystemen kunnen de ambulancemedewerkers hun aandacht volledig richten op de patiënt en deze zonder extra stress veilig vervoeren.