Wij zijn u graag van dienst bij MAN TopUsed Heerenveen

Sinds januari 2017 kunt u bij Wierda Bedrijfswagens ook terecht voor gebruikte Trucks. Onder het label MAN TopUsed worden in Heerenveen jong gebruikte MAN Trucks en Touringcars aangeboden. Vaak hebben wij een zeer courante voorraad van jonge trekkers, welke allemaal voorzien zijn van onze unieke TopUsed garantie! Dus hou onze site in de gaten.

Deze jong gebruikte voertuigen bieden tal van zekerheden. Graag vullen we het voertuig van uw wensen aan met individueel afgestemde services, zoals garantie voor tweedehandsvoertuigen in heel Europa, individuele financieringsoplossingen, reparatie- en onderhoudscontracten op maat of klantspecifieke voertuigaanpassingen. Daarbij garandeert MAN TopUsed dat de kilometerstand van het voertuig ook daadwerkelijk de gereden kilometers zijn.


Bent u op zoek naar een jong gebruikte vrachtwagen en wilt u meer details over de voertuigen en services? Onze verkoper Marco Rietveld gaat graag voor u op zoek naar de beste  transportoplossing! U bent van harte welkom!

De voorraad van TopUsed Nederland bekijken? Dan verwijzen wij u graag door naar de landelijk website van TopUsed.


 

 Marco Rietveld

 Tel: 0625163875

 Mail: Marco@wierdabedrijfswagens.nl