MAN BUSTOPSERVICE

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

 • Snelle allround reparatieservice voor alle busmodellen en jaargangen
 • Korte stilstandtijden - maximale werktijden
 • Competent en zeer gekwalificeerd servicepersoneel

Bekijk de Brochure

Brochure downloaden

ONZE COMPLETE SERVICE VOOR UW BUS

De MAN BusTopService is dé omvangrijke complete reparatie- en onderhoudsservice voor uw bus. Onze zeer gekwalificeerde experts vinden voor elk busprobleem een goede oplossing.

Omvangrijke service voor alle busmodellen 
en -jaargangen

Voor elk probleem een oplossing: Met het serviceportfolio op basis van competentie en prestaties bieden wij onderhoud en reparatie voor alle MAN- en NEOPLAN-busmodellen en -jaargangen. Naast mechanische en elektronische reparaties biedt de MAN BusTopService ook de volgende services:

 • Conserveringswerkzaamheden op basis van de onderhoudshandleiding
 • Werkzaamheden aan de verwarming, het ventilatiesysteem, de airconditioning en elektronica
 • Werkzaamheden aan banden
 • Werkzaamheden aan ruiten
 • Lakwerkzaamheden
 • Werkzaamheden aan carrosserieën
 • Voertuigvoorbereiding: Reiniging van exterieur, interieur en bekleding
 • Toiletafvoer en verswatervulling

Service van specialisten

Als u naar de BusTopService rijdt, wordt u door ons opgeleide en zeer gekwalificeerde werkplaatsteam begeleid. Onze specialisten hebben een gespecialiseerde busopleiding van twee jaar gevolgd en kennen uw MAN-bus tot in het kleinste detail. De servicespecialisten maken gebruik van de modernste gereedschappen en diagnosemiddelen om uw bus kundig te repareren. Daarbij gebruiken ze uitsluitend originele MAN-onderdelen om een optimale pasnauwkeurigheid, werking en kwaliteit te garanderen. Een efficiënt onderdelenbeheer zorgt ervoor dat vaak gebruikte onderdelen altijd beschikbaar zijn. In bijzondere gevallen wordt het benodigde reserveonderdeel binnen 24 uur geleverd.

 

 

 

haal- en brengservice

Een werkplaatsafspraak kost ook altijd tijd: voertuig brengen, terugrit organiseren, voertuig weer ophalen. Comfortabeler gaat het met onze ophaal- en brengservice: Wij halen uw bus bij u op, voorzien u van een vervangend voertuig op basis van beschikbaarheid en brengen uw bus na afloop van de werkzaamheden weer bij u terug.


MAN BUSTOPSERVICE WERKPLAATSEN

In geval van een technische storing van uw touringcars staan wij snel en betrouwbaar voor u klaar, repareren we uw voertuig direct op locatie of brengen het naar het volgende MAN BusTopService-steunpunt.

In onze MAN BusTopService werkplaats profiteert u van onze omvattende serviceprestaties en uitstekende buskennis. Onze steunpuntzoekfunctie geeft aan welke werkplaatsen de MAN BusTopService aanbieden.

 


Service Afspraak

Service Afspraak

Maak hier uw Service Afspraak

Klik hier
Trailer Partners

Trailer Partners

Wat kunnen wij doen als TrailerPartners?

Klik hier
Periodieke Keuringen

Periodieke Keuringen

Welke periodieke keuringen bieden wij aan?

Klik hier