XTREEM Betrouwbaar

Wist u dat de huidige MAN Truck (2019) al over diverse USP’s beschikt waarmee ook de nieuwe MAN Truck Generatie zal worden uitgerust? Graag vertellen wij u bijvoorbeeld over de betrouwbaarheid van de MAN Trucks.

HEEFT U WELEENS UITGEREKEND WAT EEN ONGEPLANDE STILSTAND KOST?

Volgens het Duitse onderzoeksinstituut TÜV behoort MAN al jaren tot de meest betrouwbare truckmerken.

Elk jaar komen namelijk bovengemiddeld veel MAN’s probleemloos door de APK. De TÜV test uit 2019* bewees wederom dat MAN tot de absolute top behoort, óók als het gaat om de betrouwbaarheid van de carrosserie en aandrijflijn. En dan te bedenken dat MAN marktleider is op het gebied van bouw- en zwaartransport. Dit maakt dat MAN de absolute nummer 1 is als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een MAN Truck heeft minder storingen en dus een hogere uptime. Met een MAN Truck is de kans daarom het kleinst dat u een ongepland bezoek moet brengen aan de dealer. Heeft u weleens uitgerekend wat zo’n ongeplande stilstand kost voor uw bedrijf?

Lees het volledige rapport hier

Lees het volledige rapport hier

Klik hier

*Het TÜV Report Nutzfahrzeuge is het enige Europese onderzoek dat zich richt op zware trucks en de betrouwbaarheid en kwaliteit van het voltallige wagenpark, en dat over de levensduur, in kaart brengt. Het onderzoek omvat 1,15 miljoen APK meetrapporten

op basis waarvan de APK resultaten van de één tot vijf jaar oude trucks worden geanalyseerd.

Meer weten over de 4XTRA aanbiedingen op modeljaar 2019? Klik hier.