MAN Service

Goede reis met goede service

Wie veel onderweg is en veel moet presteren met zijn vrachtwagen, heeft af en toe pauze nodig om weer fris van start te kunnen gaan. Voor een MAN bedrijfswagen betekent dit verzorging, onderhoud en reparatie. Hierdoor blijft de kwaliteit waarvoor u gekozen heeft gewaarborgd. Daar heeft u een Service-team bij nodig dat net zo goed presteert als uw MAN en altijd en overal inzetbaar is. Juist hiervoor bent u bij MAN | Service aan het juiste adres.

Wij bieden de kennis en betrokkenheid voor betrouwbare inzet van uw voertuig.

One-stop-shop: uw complete voertuig onderbrengen bij één servicepunt

Wierda Bedrijfswagens biedt de service uw complete voertuig onder één dak te onderhouden. Denk aan het onderhoud van een autolaadkraan tot het koelsysteem (airco), de kennis en ervaring is aanwezig. Hetzelfde geldt voor de verschillende laad- en lossystemen, het getrokken materieel en bussen.

Trailerpartners

Als Trailerpartner bieden we onderhoud, reparatie en keuringen aan uw trailers en ander getrokken materieel. U wordt geholpen door een deskundige monteur die tegen een speciaal trailertarief uw getrokken materieel weer helemaal in orde maakt en houdt.

Buspartners

In Drachten, maar ook in Heerenveen, sleutelen gespecialiseerde busmonteurs aan touringcars en bussen voor het openbaar vervoer. U kunt bij ons terecht voor keuringen, onderhoud en reparatie. Uw bus is in goede handen.